Bons voeux 75 cl (Dupont)

€ 6,50
Inclusief belasting

De Bons Vœux is een blond hoge gistingsbier met nagisitng in de fles.

Vanaf 1970, werd bij het begin van elk jaar, dit bier als geschenk aangeboden aan de beste klanten. (vandaar de naam: Avec les bons voeux de la brasserie Dupont).

Door het grote succes werd dit bier nadien gecommercialiseerd, maar de naam werd behouden. Alhoewel de vraag vrij groot was, brouwde men toch maar beperkte hoeveelheden, zodat reeds maanden vooraf een reservatielijst moest worden aangelegd.

Met zijn koperblonde kleur en zijn fijne hoparoma’s , is de Bons Vœux een bier tegelijk zacht, bitter en fruitig.

Onze selectie van gisten, verbonden aan een lange rijpingsfase met « dry hopping » creëren een typisch en complex aroma en smaak.

Een reële hergisting in de fles, die zich nog lang in uw kelder verder zet, resulteert in een bier met harmonie en evenwicht doordrongen van verrassende en complexe aroma’s.

Te drinken op keldertemperatuur (12°C) of zelfs lichtjes gekoeld, als aperitief of begeleider van een pâté de campagne, anguilles à l’escavêche of kaas.

Alcohol : 9.5 %

Brouwerij Dupont

Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Bio Moinette 75 cl - Dupont

Biologische Moinette is een blond bier van hoge gisting, hergisting in de fles. Bestaat sinds 1990, ........ was het het seizoen met een bio van onze eerste twee biologische bieren.

De productie wordt gecontroleerd door Certisys ® en heeft het Biogarantie ®-label. Biologische Moinette is moutig, fruitig en zeer verfrissend met fijne hop. Door de balans tussen zacht, fruitig en lange gisting bekomt dit complexe bier haar ietwat bittere smaak.

Serveren op keldertemperatuur (12 ° C) of licht gekoeld als aperitief of om maaltijden zoals varkensribbetjes, worst of gehaktballen gestoofd in bier te begeleiden.  

Alcoholgehalte: 7,5%

Fles: 75 cl

Fabrikant: Brasserie Dupont (Tourpes) 

Moinette bio Dupont

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password