Appelsap BIO 20 cl (Pajottenlander)

Pajottenlander

1,20 €

Geen loyaliteitspunten voor dit product.

Appelsap BIO 20 cl (Pajottenlander)

100 % natuurtroebel appelsap van biologisch hoogstamfruit.
De appelen worden vers geperst, afgevuld en lichtjes gepasteuriseerd.

ajottenlander appelsap heeft een gele tot okergele doorzichtige kleur. Het aroma van de ontelbare variëteiten hoogstamappels versmelt tot een zoete, licht zurige smaak.

Voor de bereiding van Pajottenlander appelsap gebruiken we zongerijpte appels, hoofdzakelijk uit hoogstamboomgaarden. De periode van bloei tot rijping is bij hoogstammen langer dan bij laagstammen. Dit resulteert in een optimale verhouding tussen vruchtenzuren en vruchtensuikers. Het resultaat is een verfrissend dorstlessend sap met een licht zure smaak.

De appelen zijn afkomstig van hun eigen boomgaarden en boomgaarden in beheer in het Pajottenland. De oogst van een oude hoogstamboomgaard in Alken is bestemd voor ons sap.

Eigenschappen

Pajottenlander appelsap is rijk aan vitale stoffen, maakt ons lichaam minder vatbaar voor infecties en houdt de darmflora in gezond evenwicht.

Het werkt ontgiftend en is heilzaam bij gal- en blaasproblemen, bij verlies van eetlust en huidziekten. Ook wordt appelsap aangeraden bij lever- en nierproblemen.
De vruchtenzuren, die in het appelsap voorkomen helpen de spijsvertering en verbeteren de werking van het maagsap. Appelsap helpt bij diarree en ingewandsstoornissen. Het is speciaal voor kleine kinderen en zuigelingen erg goed.
Appelsap is ook van grote betekenis bij de bloedvorming omdat het helpt een te laag haemoglobinegehalte op peil te brengen.

Natuurtroebel appelsap bevat veel meer voedingsvezels dan helder appelsap. Appels en natuurtroebel appelsap zijn een rijke bron van pectine, een oplosbare vezel. De combinatie van de pectinevezels en fenolen (bio-actieve stof) in appels heeft een positief effect op het cholesterolgehalte. 

Inhoud : 20 cl

Fabrikant : Pajottenlander

 


Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Appelsap BIO 20 cl (Pajottenlander)

Appelsap BIO 20 cl (Pajottenlander)

Schrijf uw recensie

Avis clients Trusted Shops: / of Avis clients