Ontdekking box thee Noé nature

Noé Nature

14,99 €

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,30 €.

Ontdekking box thee Noé nature

Deze prachtige houten doos bevat 60 zakjes kruidenthee Noé Nature, van de biologische landbouw (Certisys) en Fairtrade (Max Havelaar). Ontdek de 6 lekker en gezonde variëteiten : Stress, Goede Nacht, Vertering, Silhouet, Top Vorm en Winter.

  • 10 zakjes kruidenthee : Deze infusie, met de rinse smaken van citroen en sinaasappel, combineert oranjebloesem, rooibos en citroenverbena, dat bekend staat om zijn ontspannende eigenschappen. Dit verzachtende trio drinkt u bij voorkeur 's avonds voor een rustige en ontspannen nacht.
  • 10 zakjes kruidenthee  : Deze combinatie, met trouwens een zacht parfum, is ideaal als afsluiter van de maaltijd dankzij de spijsverteringsbevorderende eigenschappen
  • 10 zakjes kruidenthee Proef de licht honingzoete smaak van rooibos en laat u betoveren door het bloemenparfum van lavendel. Deze unieke combinatie van ontspannende en verzachtende planten staat synoniem met welzijn en ontspanning
  • 10 zakjes kruidenthee Rooibos, dat afkomstig is uit Zuid-Afrika, verschaft deze thee een zonovergoten aroma dat uitstekend past bij de fijne smaak van groene thee. Van deze infusie, et een hoog antioxiderend vermogen, mag u onbeperkt genieten. U voelt zich goed en de vitaliteit stroomt door uw lichaam.
  • 10 zakjes kruidenthee : Deze thee, die en mengeling is van groene thee en hibiscus, met een vleugje rode vruchten is de ideale drank voor een slanke lijn. Paar het nuttige aan het aangename en geniet de hele dag door van het "vetverbrandende" effect van deze verfrissend thee
  • 10 zakjes kruidenthee : Deze infusie, waarvan u onbeperkt kan genieten bij het haardvuur, beschermt u de hele winter lang.

Box  : 24 cm x 14 cm x H 10 cm 
 
Fabrikant : Noé Nature (5377 Baillonville)

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Ontdekking box thee Noé nature

Ontdekking box thee Noé nature

Schrijf uw recensie

Avis clients Trusted Shops: / of Avis clients