Koffer 2 Curtius blond 37.5 cl + 1 glas

€ 14,50
Inclusief belasting

Een Luiks bier, complex en elegant

 

Een Luiks bier, complex en elegant
Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Koffer 2 Curtius blond 37.5 cl + 1 glas

Curtius is een blond bier gebrouwen met hoogwaardige produkten van de beste kwaliteit. Met een licht aroma doch met verfrissende smaken. Samengesteld met verschillende malt gisten en tarwe, de basis geeft haar een aangename lichtheid terwijl de samenstelling van de hoppescheuten haar een subtiele bittere , florale nasmaak geven. Haar unieke smaak is het resultaat van verschillende gisting momenten en dit gedurende menige maanden.

Curtius verdient het om een speciaal flesje te krijgen die zijn inhoud alle eer aan doet. Vandaar de keuze om het aan te bieden in een soort flacon, champagneflesje van 37,5 cl inclusief kroonkurk

Om optimaal te kunnen genieten van een Curtius kan u best het flesje rechtop bewaren op een donkere plek met een constante temperatuur.

Eens het flesje gekoeld is en op het moment dat u het bier wenst te proeven, verwijdert u het “muselet” of kroonkurkhouder en nadien de kurk. U serveert de Curtius in zijn unieke glas.
Aangezien dit een bier is van hoge gisting is het aangewezen het flesje niet volledig uit te schenken teneinde het bezinksel in de fles te laten.

Ideale degustatietemperatuur : tussen de 6 – 8°C

Alcohol : 7° vol

Fles van 37.5 cl

Fabrikant : Curtius - Microbrasserie de la Principeauté (Luik)

Curtius

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password