Kumquat 70 cl (Distillerie de Biercée)

Kumquat 70 cl (Distillerie de Biercée)

€ 31,50
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Kumquat 70 cl (Distillerie de Biercée)

De fijnste likeur... van de kleinste citrusvrucht.

De kumquats die hier worden verwerkt zijn afkomstig uit de boomgaarden van de “Finca Rio Jara” in het zuiden van Andaloesië. Het domein is eigendom van een Belgische dame en vriendin van de distilleerderij. Haar finca staat in afwachting van haar bio-certificering.

Biercée Kumquat bevat helemaal geen synthetisch aroma en ook geen kleurstof, zelfs niet van natuurlijke oorsprong. Haar hedendaagse en elegante fles onderstreept de kristalheldere transparantie ervan. Haar smaak is subtiel en delicaat en het suikergehalte is beperkt.

Zuiver:op zijn lekkerst koelkastfris of met ijs, als aperitief of na de maaltijd .

In een mix:: de delicatesse komt ook helemaal tot zijn recht in een long drink. 4cl tot 6cl Biercée Kumquat-likeur gewoon aangelengd met premium tonic of soda. Vermengt zich ook elegant in een glas champagne.

In cocktail: deze bijdetijdse Biercée Kumquat streelt de smaakpapillen bij liefhebbers van zowel eenvoudige als meer gesofistikeerde cocktails.

In de keuken: de likeur zorgt voor een origineel zuurzoete toets in een vinaigrette. Gastronomen houden van de levendige en verfijnde hinten die ze aan een voorgerecht, aan bereidingen met blank vlees, gevogelte of witte vis geeft. Ook in nagerechten is deze likeur een welkome gast.

Alcohol : 35 % vol.

Inhoud : 70 cl

Fabrikant : Distillerie de Biercée ( Thuin) 

Distillerie de Biercée

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password