Poire à l'Armagnac Distillerie de Biercée

Poire à l'Armagnac 70 cl (Distillerie de Biercée)

€ 45,90
Inclusief belasting

Poire à l’Armagnac, is een uitzonderlijke likeur, totaal nieuw in België

Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Poire à l'Armagnac 70 cl (Distillerie de Biercée)

Pure harmonie tussen peer en armagnac

Die ontstaat uit de subtiele samenstelling van een unieke likeur van Belgische peren, gestookt in onze koperen stookketels, met een armagnac VS afkomstig uit de “Domaine de Joÿ“ in Gascogne (Frankrijk). Ze spreidt een perfecte harmonie van fruitige aroma’s en verfijnde smaken tentoon dankzij haar topkwalitatieve ingrediënten.

Enerzijds Belgische peren uit de beste boomgaarden van Verlaine (gelegen tussen Huy en Luik). Deze inheemse peren worden pas geplukt als ze volledig rijp zijn om daarna volgens de regels van de kunst gedistilleerd te worden. Zo verkrijgen we het eerste ingrediënt van Biercée Poire à l’Armagnac, een opmerkelijke en authentieke Belgische perenlikeur.

Anderzijds een armagnac VS van 30 maand, geproduceerd en gerijpt op het domein van Joÿ in Panjas, in het westen van Gascogne. Deze armagnac, een distillaat van witte wijnen die op het domein zelf gevinifieerd zijn, haalt zijn elegantie en zijn fruitige karakter uit de Ugni Blanc- en Bacco-druiven die geplukt werden op de wijnstokken van het domein. Die wijnstokken zijn minstens 25 jaar oud en staan op de zogenaamde “sables fauves”, de typische zand-leembodem van de Bas-Armagnac streek. Deze streek is één van de drie streken binnen “Armagnac”. Ze staat trouwens ook bekend als de beste van de drie.

De team heeft gekozen voor een samenwerking met “Domaine de Joÿ “dat in handen is van een familie van zelfstandige wijnmakers. Ze delen dezelfde waarden samen als het om passie, traditie, onafhankelijkheid, gezelligheid en ambachtelijk en kwalitatief hoogwaardig werken gaat. Die waarden vindt u trouwens ook terug in de prachtige generositeit van Poire à l’Armagnac.

Deze heerlijke en sensuele likeur met een verlaagd suikergehalte en met 35 % alcohol bevat geen enkel scheikundige smaak- of aromastoffen. In het glas worden de fruitige, warme en soepele organoleptische kwaliteiten van de armagnac VS op prachtige wijze vereend met de natuurlijke en fruitige smaak van de Belgische perenlikeur van Biercée. De lange afdronk die hieruit resulteert is een prachtig orgelpunt op het wonderlijke werk van onze meester-distilleerder.

* Armagnac is een brandewijn van druiven die dezelfde naam draagt als de streek waar hij geproduceerd wordt en die in het Zuidwesten van Frankrijk (Gascogne) gelegen is.

Alcohol : 35 % vol.

Inhoud : 70 cl

Fabrikant : Distillerie de Biercée ( Thuin) 

Distillerie de Biercée

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password