Lambertus single malt 70 cl (Distillerie Radermacher)

Lambertus single malt 70 cl (Distillerie Radermacher)

€ 49,00
Inclusief belasting
Aantal
Niet op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Lambertus single malt 70 cl 

Rijping op vat: 5 jaar vaten van Amerikaanse eik

De Lambertus Pure Single Malt overtuigt ongetwijfeld door zijn buitengewone rijping op Amerikaanse witte eik (Quercus alba), die gedurende twee jaar een speciale premium tequila heeft verfijnd. Dit delicate samenspel laat tussen het destillaat en de verschillende kenmerken van de eik een harmonieuze smaakpallet gedijen waar de zachtheid van het mout en prachtige toetsen van fruit en kruiden samensmelten.

KLEUR: Amberkleurig en glanzend met mooie regelmatige tranen.

AROMA: Moutig en fl oraal, delicaat en soepel. Een vleugje notendoppen, praliné chocolade en warme houttoetsen die versmelten met aroma’s van kokosnoot, mango en gedroogd hooi.

SMAAK: Deze nectar combineert frisheid en sensualiteit en is alles behalve agressief in aanpak. Karamel, gerst en mokkatoetsen fuseren met de volle smaak van rijpe peer, mirabel, banaan en zoethout.

GEBRUIK: De Lambertus Pure Single Malt ontvouwt zijn perfect smaakevenwicht bij kamertemperatuur, waar hij u door zijn perfectie zal verrassen. Een gedicht dat u met gesloten ogen moet genieten… U zult al uw zorgen vergeten! OPSLAG: Het wordt aanbevolen, de fl essen koel en donker te bewaren.

Alcohol : 46 %

Fabrikant : Stokerij Radermacher (4730 Raeren)

Radermacher

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password