Wortelsap BIO 75 cl (Pajottenlander)

€ 2,95
Inclusief belasting

Wortelsap premium kwaliteit 98 %, citroensap 2%

Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Wortelsap BIO 75 cl (Pajottenlander)

Pajottenlander wortelsap is lichtjes aangezuurd met biologisch citroensap. Zo worden alle voedingsstoffen optimaal bewaard en verkrijgt het sap zijn frisse smaak.

Kenmerken

Pajottenlander wortelsap heeft een frisse helderoranje kleur.
Wortelsap smaakt zoet, met een fris citroenaccent.

Eigenschappen

Biologisch wortelsap heeft een bijzonder zuiverende werking. Het is licht verteerbaar, verfrissend én lekker. Het bevat waardevolle vitaminen en talrijke mineralen. Het is heilzaam bij sappenkuren, heeft een lage glycemische index, en bevordert het zuur-base-evenwicht in ons lichaam. Het gevolg is een goede stofwisseling en vlotte spijsvertering, de basis voor een goede gezondheid.

Wortelsap dankt zijn mooie oranje kleur aan het hoge gehalte bèta-caroteen. Dit is een provitamine, die in het lichaam volgens de noden omgezet wordt in vitamine A en die een antioxidatieve werking uitoefent. Deze vitamine levert een belangrijke bijdrage aan de celgroei en om deze reden is wortelsap bijzonder geschikt voor babies en jonge kinderen.

Bèta-caroteen speelt ook een belangrijke rol bij kankerbescherming en heeft een gunstige werking op de huid en de huidpigmentatie.
Vitamine A beïnvloedt het gezichtsvermogen positief, zodat het zicht verbetert bij schemering en in het donker.

De wortelen voor het Pajottenlander wortelsap zijn afkomstig van biologische of biologisch-dynamische teelt.
Wortelen vereisen een diep losgemaakte, goed gedraineerde grond die veel humus bevat. Zij worden geteeld op "oude kracht", dit is een stuk grond dat het voorgaande jaar ruimschoots bemest is geweest en zo nog voldoende voedingsstoffen voor de wortels achterlaat. Deze maatregel is van belang om de schadelijke wortelvlieg zo min mogelijk aan te trekken.

 

 

 

Inhoud : 75 cl

Fabrikant : Pajotenlander

Pajottenlander 092022

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password