Slimming mix bio 250 g (Purasna) uvd 30/08/2019

Lucumapoeder, guaranapoeder, spirulinapoeder, chlorellapoeder, gepeld hennepzaad.

Meer details

Purasana 30082019

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

6,58 €

Aanbieding Aanbieding !

16,45 €

-60%

Geen loyaliteitspunten voor dit product.

Slimming Mix bio 250 g (Purasana)

Purasana bio Superfood Afslankmix bevat maar liefst vijf onbewerkte voedingsmiddelen vrij zijn van pesticiden, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- en bewaarstoffen of enig ander synthetisch of niet natuurlijk additief. Het bevat van nature een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen en fytonutriënten waardoor men echt kan spreken over supervoeding.

Deze Superfood Afslankmix is een weldaad voor lichaam en geest en belast het lichaam niet met slechte vetten, suikers, toxines… het is een ideale ondersteuning van een gezonde en actieve levensstijl. Purasana Afslankmix bevat spirulina en is rijk aan omega-3, vitamines en mineralen. Bij een minimum dagelijkse inname van 4 g Afslankmix helpt spirulina het gewicht te beheersen omdat je minder eet en minder energie opneemt. Het is ook aanbevolen tijdens diëten om de spiermassa te behouden en om de energie en vitaliteit te verbeteren.

Afslankmix is een hoogwaardige mix:
Rijk aan: vezels, vitamine K, B1, B2, B3, foliumzuur, kalium, fosfor, magnesium, ijzer, zink, koper, mangaan, chroom en selenium.
Bevat ook nog: omega-6, bèta-caroteen, zeaxanthine en caffeïne

Gebruik:
Meng 2 tot 3 koffielepels Purasana bio Slimming mix in 250 – 300ml smoothies, shakes, melk (plantaardig), fruitsap of voeg toe aan uw yoghurt, ontbijtgranen en desserts. U kunt ook meerdere soorten superfoods samen gebruiken. Wees vooral vindingrijk en aarzel niet om te experimenteren door superfoods in uw gerechten en recepten toe te voegen.

Inhoud : 250 g

Fabrikant : Biovita (Gullegem)

 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Slimming mix bio 250 g (Purasna) uvd 30/08/2019

Slimming mix bio 250 g (Purasna) uvd 30/08/2019

Lucumapoeder, guaranapoeder, spirulinapoeder, chlorellapoeder, gepeld hennepzaad.

Schrijf uw recensie

Avis clients Trusted Shops: / of Avis clients