Cadeaubon

Cadeaubon

U koopt een geschenk op onze website en betaalt de nominale waarde van de cheque van 25 of 50 €  alsof het om een aankoop van producten ging. U kunt natuurlijk verschillende cheques in één keer kopen. U kunt de som regelen met uw kredietkaart, paypal of overschrijving.

Let op voor de wijze van opsturen : verkies  "verzending per omslagbrief" tenzij u andere producten koopt die u zullen opgestuurd worden volgens onze leveringsvoorwaarden.

De cheque zal aan u worden verzonden tenzij u een ander adres aanduidt dat dit van de begunstigde kan zijn. U kan in ieder geval een boodschap schrijven op de bestelling die wij op de achterkant van de cheque zullen overschrijven.

De coupon code op de cheque zal de begunstigde toelaten zijn aankopen on line te doen en het bedrag van de cheque wordt automatisch afgetrokken van de cheque.

Voorwaarden : 

Deze cadeaubon is een jaar geldig vanaf de aankoopdatum van de cheque en wordt niet terugbetaald. Hij laat toe producten te kopen op onze website bij middel van coupon code op de cheque vermeld.

In geval van aankoop voor een som lager dan de cheque,  is het verschil verloren.

Bij aankoop on line mag slechts één coupon per bestelling gebruikt worden.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password