Cadeaubon van 50 € (gestuurd door Bpost)

€ 50,00
Inclusief belasting

Een cadeaubon van 50 €. Kan opgestuurd worden naar het door u opgegeven adres !

 

Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Cadeaubon van 50 €

- U koopt een cadeaubon op de site en betaalt het nominaal bedrag van 50 € alsof het zou gaan om een aankoop van producten. Het is  natuurlijk mogelijk meerdere cadeaubon's tegelijkertijd te kopen. De betaling  geschiedt met bankkaart, paypal of bij overschrijving.

Verzending via Bpost

- De cadeaubon zal u opgestuurd worden tenzij u een ander adres van levering vermeldt die dat kan zijn van de bestemmeling zelf!

- U kunt in elk geval bij uw bestelling een boodschap vermelden die wij zullen toevoegen.

- De code die op de cadeaubon zal vermeld worden, zal de begunstigde  toelaten online te winkelen en het bedrag van de cheque zal automatisch van zijn  bestelling worden afgetrokken.

Gebruiksvoorwaarden :  Die cadeaubon is geldig gedurende  één jaar  vanaf het ogenblik van de  aankoop van de cheque en wordt niet gerestitueerd. Deze cheque maakt de aankoop  van producten op onze website mogelijk door het gebruiken van de couponcode op  de cheque vermeld. In geval van aankoop voor een bedrag minder dan de waarde van  de cheque wordt het verschil niet terugbetaald. Indien de aankoop gebeurt langs  internet om, dan zal er slechts een code mogen worden gebruikt per  bestelling.

Panier d'Eloïse

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password