Rum bio 70 cl (Distillerie Radermacher)

Radermacher

49,90 €

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 4 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,20 €.

Rum bio 70 cl (Radermacher)

Uit respect en overtuiging voor Fair Trade in haar zoektocht naar grondstoffen, heeft de Stokerij Radermacher in haar ontwikkeling van haar 1836 Organic Barrel Aged Rum voor een distillaat van biologische suikerriet gekozen. Na een eerste rijping op franse Limousin eiken vaten, die in eerste instantie aan de rijping van de Lambertus Whisky hebben bijgedragen, zal heel het rijkdom van het aromatische palet van de rum vervolgens verfijnd worden door een finishing op nieuwe amerikaanse eiken vaten. Geïnspireerd door het Lincoln procédé, is de 1836 Organic Barrel Aged Rum tenslotte gefilterd op schilfertjes van bio cacaobonen, wat hem uiteindelijk zijn volledige typiciteit en specifieke ronde smaak geeft.

KLEUR: Een mahoniekleurige rum met weerspiegelingen van amber.

AROMA: Zachte en delicate neus met een mooie geur van gekarameliseerd en geroosterd fruit.

SMAAK: Gulzig en zijdezacht, onthult het aromatisch palet warme en zachte toetsen van boter toffee, cacao,tabaksbladeren en noten.

GEBRUIK: De 1836 Organic Barrel Aged Rum degusteert men het best puur en op kamertemperatuur, zodat de hele kracht van de geuren en aroma’s het best vrijkomen. Het is ook een ideaal bestanddeel voor longdrinks en cocktails.

Alcohol : 40% vol

Fabrikant : Stokerij Radermacher (4730 Raeren)

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Rum bio 70 cl (Distillerie Radermacher)

Rum bio 70 cl (Distillerie Radermacher)

Schrijf uw recensie

4 Andere producten in dezelfde categorie:

Avis clients Trusted Shops: / of Avis clients