Churchill's gin 50 cl (BEST Creators)

Sir Chill's gin 50 cl (BEST Creators)

€ 49,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Sir Chill's gin 50 cl

Het bestaan van Churchill’s Gin kent zijn oorsprong in het West-Vlaamse Wevelgem.

Toen twee sigarenliefhebbers zich de vraag stelden wat de smaak van tabak zou betekenen in vloeibare toestand, was dit de start van een mooi verhaal.

Beiden reisden vele werelddelen af in hun zoektocht naar de beste tabakken in de wereld. Hun doelstelling bestond er in om de ideale combinatie tussen tabak en andere wereldse smaken te ontdekken. Na maanden van proeven en combineren werd een ideale combinatie gemaakt die alle werelddelen bij wijze van, verenigt.

Het resultaat is een uitzonderlijke gin geworden met een duidelijke herkenbaarheid van tabak met een vleugje Vanille. Daarnaast vallen er nog tal van andere smaken te ontdekken zoals: mandarijn en amandelnoot ... De combinatie van zowel vruchten, specerijen, planten en noten zorgen voor een complexe, nooit eerder geëvenaarde smaakexplosie!!

U leest het goed: Sir Chill’s Gin is een onderscheidende gin in de wereld van de gin ’s, toegankelijk voor éénieder die openstaat voor vernieuwing en op zoek is naar een uitdaging.

Smaakpapillen worden verwend als nooit tevoren, ontdek en geniet van deze gin die met de grootste zorg werd samengesteld en borg staat voor een topkwaliteit. Iedere fles wordt met de hand gevuld om dit alles te borgen.

Sir Chill’s Gin samengevat: “Gin to its perfection”

Inhoud : 50 cl

Alcohol : 37.5% vol

Fabrikant : BEST Creators (8930 Lauwe)

Sir Chill

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password