Binche Gin Carnaval 50 cl (Plus oultre)

€ 47,00
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Binche Gin Carnaval 50 cl (Plus Oultre)

De  distilleerderij, Plus Oultre, draagt met trots de historische leuze van de stad Binche. Als eerbetoon aan ons rijke culturele erfgoed, met name de opname van het Carnaval van Binche in het Wereldcultuurerfgoed, hebben we een speciale "Carnaval" editie van onze Gin de Binche gecreëerd.

 
In samenwerking met het Museum van het Carnaval en het Masker, is deze creatie het resultaat van zes jaar avontuur en innovatie. We hebben een product ontworpen dat zowel visueel als spiritueel de essentie van ons geliefde Carnaval van Binche vastlegt. Onze speciale editie is gewijd aan het vieren van 20 jaar internationale erkenning van dit levendige folklore.

 
De fles, op zich al een meesterwerk, draagt de kleuren van het Carnaval en benadrukt de iconische figuren van deze traditie, waaronder de beroemde "gille". Beschikbaar in twee versies, één met het woord "carnaval" voor de Belgische en internationale markt, en een andere zonder dit woord, met een prominente gille. Elke fles is een uitnodiging om ons erfgoed te ontdekken.

 
Deze Gin de Binche, subtiel aangepast met florale tonen van mimosa en vlier, viert de vernieuwing van de lente, gesymboliseerd door het carnaval. Elke slok is een verkenning van smaken en geschiedenis.

 
Trouw aan een toewijding aan lokale cultuur en kunst, zal een deel van de opbrengst van deze exclusieve editie worden gedoneerd aan het Museum van het Carnaval en het Masker. We delen deze initiatief met trots, als weerspiegeling van onze passie voor traditie en innovatie.


Plus Oultre, op weg naar nieuwe hoogten van creativiteit en uitmuntendheid!

Alcohol : 40% vol.

Inhoud : 50 cl

Fabrikant : Plus Oultre (7134 Péronne-lez-binche)

 

 

Plus oultre carnaval

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password