BamboeTandenborstels (Bambaw)

€ 3,90
Inclusief belasting

BamboeTandenborstels (Bambaw)


Samenstelling:

De tandenborstel is gemaakt van zuivere bamboe: een natuurlijke, duurzame en hernieuwbare grondstof.
De borstelharen zijn gemaakt van BPA-vrije nylon. Tot op heden is het enige natuurlijke alternatief op nylon borstelharen varkenshaar. Wij hebben echter de keuze gemaakt om voor een cruelty-free optie te gaan: namelijk nylon 6-6.

Gemaakt van duurzaam en ethisch geoogste bamboe
FSC Certified
FSC-gecertificeerd
Pandavriendelijk
Vegan

Type: hard

fabrikant: bambaw (Brussels)

Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

De ideale manier om je tanden te poetsen op een duurzame manier. Gemakkelijk te onderscheiden dankzij de verschillende pandapootjes op elke bamboe tandenborstel.
De robuuste bamboe tandenborstel is ergonomisch ontworpen voor een betere handligging. De buiging biedt de perfecte ruimte voor je duim en wijsvinger.

Pandavriendelijk & FSC-gecertificeerd


Tandenborstels zijn het belangrijkste artikel voor een goede mondhygiëne. Tandartsen raden aan om minimaal twee keer per dag je tanden te poetsen en je tandenborstel iedere 3 maanden te vervangen.

AAls gevolg hiervan wordt geschat dat ieder jaar 3,6 miljard tandenborstels worden gebruikt. Die enorme berg tandenborstels wordt niet gerecycled en zorgt uiteindelijk voor milieuverontreiniging.

Waarom zijn plastic tandenborstels slecht?

Helaas eindigen plastic tandenborstels op de vuilnisbelt of in de oceaan. Daar liggen je tandenborstels eeuwenlang totdat ze worden afgebroken. Iets dat we iedere maand zouden moeten vervangen, zou gemaakt moeten zijn van een composteerbaar of recyclebaar materiaal in plaats van plastic.

Het goede nieuws is dat er eco tandenborstels zijn die je kan gebruiken in plaats van een plastic tandenborstel.

Bamboe tandenborstels zijn een goed alternatief

Een van de meest populaire alternatieven zijn bamboe tandenborstels. De bamboe handgreep is sterk en schimmelbestendig, wat het perfect maakt voor gebruik in de badkamer. De handgreep is composteerbaar in je eigen achtertuin. De borstelharen zijn echter gemaakt van nylon en moeten gerecycled worden volgens de regels van plaatselijke recycleprogramma’s.

Brosse a dent
1 Item

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password