Vitonade green tea mint bio 50 cl (Tylbert)

€ 3,49
Inclusief belasting

Water Element - Etherische Kracht

Aantal
Op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Vitonade groene thee en munt bio 50 cl (Thylbert)

Bladkwaliteit

  • Groene Thee
  • Munt
  • Citroen

Deze fles Vitoande Green Tea is bereid met 5 gram koud geëxtraheerde groene thee. Dat biedt meer waarde dan 5 gewone koppen groene thee. Door de levende fermentatie bewaart deze kracht tot aan de vervaldatum.

 

Thee is vooral rijk aan catechines. Dit zijn flavonoïden met een krachtige antioxidatieve werking, die de schadelijke invloed van zuurstof en vrije radicalen in het lichaam afremmen. Vrije radicalen spelen een rol in het ontstaan van vele ziekten en veroudering.

 

Het pepermuntextract geeft deze suikervrije frisdrank een aangenaam aroma en maakt er een extra digestieve gezondheidsdrank van. Bladkruiden (elementaire waterkwaliteit) ondersteunen de vitaliteit, de uiterlijke lichaamsvorm het denkvermogen en het geheugen.

Ingrediënten :Gefilterd water - omgekeerde osmose, Groene thee (10g/l)*, Munt (1g/l),Citroen*, Fermentcomplex*van biologische teelt.    
"Zonder toevoegingen, niet gepasteuriseerd, niet gefilterd.Probiotisch, van nature bruisend, flessen rechtopstaand bewaren in de koelkast, niet schudden, voorzichtig openen.Na opening ca. 7 dagen houdbaar in de koelkast. 

Inhoud : 50 cl < 1.0 % alcohol

Fabrikant : Thylbert (Oedelem)

Thylbert
Kombucha Green Tea 112024

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password