Appel&mangosap BIO 75 cl (Pajottenlander)

€ 3,90
Inclusief belasting
Aantal
Niet op voorraad

 

100% veilige betaling

 

Verkoop punten van ambachtelijke producten

 

Niet tevreden, geld terug !

 

1ste belgische webshop van ambachtelijke en bio producten

Appel&mango sap BIO 75 cl (Pajottenlander)

Pajottenlander appel-mangosap heeft een heldere oranjegouden kleur.
Het sap heeft een fluwelen tropisch zoete smaak ondersteund door een fris appelaccent. Pajottenlander appel-mangosap is een heerlijke en dorstlessende drank.

Eigenschappen

Mango's zijn zeer rijk aan bèta-caroteen en vitamine C, die beiden een sterke antioxidante werking hebben. Daarnaast bevatten mango’s veel vitamines uit de B-groep, die het zenuwstelsel versterken. Mango’s verlangen een heet, vrij droog klimaat en diepe goed doorlatende, rijke grond.
Omdat men van mango’s geen sap kan verkrijgen, maar uitsluitend puree, voegen wij er appelsap aan toe om een vloeibaar geheel te verkrijgen.

Appelsap is rijk aan vitale stoffen, maakt ons lichaam minder vatbaar voor infecties en houdt de darmflora in gezond evenwicht. Het werkt ontgiftend en is heilzaam bij gal- en blaasproblemen, bij verlies van eetlust en huidziekten. Ook wordt appelsap aangeraden bij lever- en nierproblemen.
De vruchtenzuren, die in het appelsap voorkomen helpen de spijsvertering en verbeteren de werking van het maagsap. Appelsap helpt bij diarree en ingewandsstoornissen. Het is speciaal voor kleine kinderen en zuigelingen erg goed.
Appelsap is ook van grote betekenis bij de bloedvorming omdat het helpt een te laag haemoglobinegehalte op peil te brengen.

Ingredienten : 85 % natuurtroebel appelsap, 15 % mangopuree

Inhoud : 75 cl

Fabrikant : Pajottenlander


Pajottenlander bio 082024

Specifieke referenties

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password